Küldje el e-mailben

Küldje el e-mailben

A termékre mutató linket elküldjük a megadott címzett e-mail címére. Ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, használja a helpdesket vagy keresse fel a Kapcsolat részt.

Címzett email-je:* 
az email címed: 
A neved: 
Üzenet: 


* Az Ön neve és e-mail címe megjelenik az elküldött üzenetben a linkkel együtt.

A Ni-MH újratölthető cellák nagyon népszerűek a tölthetőségük miatt. Energiaigényesebb alkalmazásokhoz is alkalmasak, ahol elkerülhetetlen a szükséges újratöltés feltételezése.

Az innovatív típusú Westinghouse akkumulátorok alacsony önkisülési értékkel rendelkeznek. Egy év elteltével az energia 90%-a az akkumulátorban marad. Öt év után tökéletes 70% marad az akkumulátorban. Az akkumulátorok akár 2000-szer is feltölthetők.

A töltés minden szabványos töltővel lehetséges.

Feszültség: 1,2V

Kapacitás: 1000 mAh

Verzió: AAA,

Méretek: 10,5 x 44,5 mm

Súly: 10 gramm

Gyártó:

A WESTINGHOUSE céget 1886-ban alapították Westinghouse Electric Company néven, és fokozatosan fontos amerikai gyártóvá vált az ipar és az energia területén.
Gyártási programja olyan területeket foglal magában, mint az otthoni elektronika, világítás, vízkezelés, ipari égés- és villanymotorok stb.
A WESTINGHOUSE üzemanyagcellákat atomerőművekben használják szerte a világon, és itt a Szlovák Köztársaságban is.
A csomag négy darab mikroceruza elemet tartalmaz.

Kapcsolatfelvételi űrlap

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név: 
E-mail: 
telefon: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Elérhetőség figyelése